головне з інтерв’ю

Ключові Тези З Інтерв’ю Сирського Тексти Orgua

Думаю, я дуже багато всього сублімую через нього. Ті сміливість, обурення, яке «пан Роман» може поглядати просто поглядом у сторіз, я не можу собі дозволити. Формат Саміту миру дуже складний, тому що треба зібрати стільки країн, у всіх свої є інтереси, історичні відносини, сучасні з Росією, економічні з нами, з Росією з Європою…

Велике прохання ставити гіперпосилання в першому чи другому абзаці вашого матеріалу. Сьогодні ми розповідаємо про злочини російської армії в Україні, розкриваємо прийоми російської пропаганди, пишемо про те, як Україна воює. Цінуємо якісні тексти, вміємо працювати з даними і приділяємо багато уваги дизайну. А росіяни хочуть – давайте, все залишаємо, як зараз, і починати розмову.

Дату і порядок денний, можливо, Зеленський і президент Швейцарії узгодять уже найближчими днями. Російська пропаганда спрацювала в чутливому питанні мобілізації, тепер воно ділить суспільство і не всі розуміють, навіщо ухвалювати новий закон. Росія спробує добити її, але наша держава змогла захистити багато енергооб’єктів за допомогою ППО та іншого захисту. Із передачею заморожених активів росіян зволікають, бо ті кошти дають відсотки. “Ми з Валерієм Федоровичем працювали пліч-о-пліч у найважчі часи від початку російського повномасштабного вторгнення, та навіть раніше. Працювали як одна команда”, – додав Сирський. Кількість людей, які проходять навчання після призову, у лютому становила 84% від усіх мобілізованих.

Держава-агресор росія веде війну не лише проти України. Вона веде війну проти НАТО, про що з самого початку твердить їхня пропаганда. Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов дав інтерв’ю для видання Le Monde. Путін також сказав, що 2008 року, коли в України з’явився шанс вступити в НАТО, він обурився, що це “цікаве кіно, ми так не домовлялися”.

Єдине, що кризовий момент, слава Богу, ми пройшли. Я не буду відкривати вам дані, як і що для цього було зроблено. Я б утримався від осудження ізраїльських розвідувальних органів. Давайте зачекаємо, коли все закінчиться, і, можливо, ми дізнаємося якісь факти, які нам не були відомі. Також Кирило Буданов розповів про хворобу Рамзана Кадирова, ситуацію з ПВК “Вагнер” після загибелі Євгена Пригожина та про найбільш небезпечного для нас супротивника в РФ.

Там вони заходять, проводять засідки дуже часто, інколи навіть нальоти роблять і виходять назад. Єдине, що можна визнати, це операції їхньої спеціальної розвідки. Мало хто в нашій країні таке прізвище знає.

Але хто б там не казав, якщо оцінювати сукупно наш людський ресурс, то там теж надовго. Далі у нас відбуваються потужні події по поверненню Бахмута. Те, що там ідуть запеклі бої, точно не секрет ні для кого. Але, як бачите, повільно, крок за кроком воно там іде.

І він говорить усім, хто хоче слухати, включаючи його американського колегу генерала Марка А. Ми не сидимо склавши руки, а нарощуємо спроможності вітчизняного ОПК. Якщо до його розвитку будуть залучені європейці, в обсягах, які обіцяють, я думаю, ми розв’яжемо з часом проблему Український підприємець розповів про аерокосмічний стартап та космічний бізнес: головне з інтерв’ю «снарядного голоду». Наразі за кількістю новацій та власних розробок зброї, військової техніки і головне – за їхнім практичним використанням на полі бою Україна перебуває в абсолютних лідерах. Українці далі йдуть захищати свою країну, зокрема, повертаючись з-за кордону.